HURTIG KONTAKT

+45 28705069

KONGENSGADE 1, 3550 SLANGERUP

Top
 
our

Succeshistorier

Get Fit

Hos Get Fit er vi rigtig stolte af de efterhånden rigtig rigtig mange mænd, kvinder – og endda børn – som vi har haft fornøjelsen af at coache gennem deres livsstilsændring.
Succeshistorierne strækker sig fra både de helt store vægttab til de sidste stædige kilo. Fra mere muskuløse ben til fladere maver. Fra “ødelagte” efter-fødselskroppe til mødre som står stærkere og flottere end nogensinde.
Fra dårlig selvtillid til glæde for kroppen og den formåen. Fra energiforladte og inaktive dage, til større velvære

“ Jeg har arbejdet med Sabrina frem mod min first timers konkurrence i crossfit. Sabrina har hjulpet mig undervejs med at sætte ambitiøse, men realistiske mål som alle blev indfriet. Hun har været super god til at møde mig på mit niveau, og har f.eks. hjulpet mig til at finde ‘min’ stil i clean&jerk, som var mega fedt! Kan kun anbefale et forløb med Sabrina!”

Laila, 33 år

Sabrina og Dennis er præcis sådan en coach alle fortjener. Det er ikke bare vidensbaseret kost og træning, det er også omsorgsfuldt, individuelt tilrettelagt og utvetydigt synlige resultater. Just do it - du kan umuligt fortryde det!

Katrine, 28 år

Jeg har nu kørt personlig træning hos Dennis i 6 mrd. Og det er ingen overdrivelse at det har været den bedste investering i mit voksne liv. Jeg er blevet stærkere Jeg er blevet sundere Jeg er stoppet med at ryge Jeg sulter aldrig mig selv mere! Jeg tror mere på mig på selv end jeg nogle sinde har gjort!!! Det havde jeg aldrig klaret på egen hånd. Dennis har i den grad hjulpet mig til at blive den bedste udgave af mig selv og dermed også et fantastisk forbillede for mine børn. Varmeste anbefalinger herfra

Natali, 45 år

“ Kæmpe anbefaling af Sabrina herfra. Hun er super dygtig, god til at motivere og har bare styr på tingene! Man føler altid man har fået max ud af timen, når man er færdig ??☺️ og så er hun altid smilende og meget positiv ? hun kan virkelig anbefales”

Pernille