HURTIG KONTAKT

+45 28705069

KONGENSGADE 1, 3550 SLANGERUP

Top
 
this is

Om getfit-coaching

Personlig træner med 11 års erfaring

Dennis Kuhre

Hos Dennis får du et helt unikt forløb med massere variation i træningen. Med sin lange erfaring inden for blandt andet vægttabsforløb og muskelopbygning, er Dennis det rigtige valg, hvis du ønsker nogle seriøse fysiske forandringer på din krop.

Dennis har en stor forståelse for kroppen og fysisk træning, og arbejder desuden også med atleter, som ønsker at fremme deres præstation inden for deres sport.

Dennis har arbejdet i både store Fitness kæder og lokale centre som personlig træner i 11 år, og har desuden undervist hold som Crossfit, boksetræning, funktioneltræning, HIIT og Core og meget mere!

Dennis selv har dyrket fodbold og crossfit på højeste niveau i Danmark, men fokuserer primært på nu at hjælpe andre nå deres mål.

Motivation, selvtillid og dedikation er det som Dennis søger at opnå hos dig – for med det kommer resultater!

Kostvejleder og Personlig træner

Sabrina Flyckt

Sabrina startede i 2013 som selvstændig kostvejleder, og har siden da tilføjet personlig træner og holdinstruktør til CV’et. Sabrina arbejder med alt fra de helt store vægttab, til de mere teknisk orienterede forløb. Hun har blandt andet stor erfaring med genoptræning efter graviditeter og diskusprolapser.

Sabrina kombinerer gerne kost og træningsforløb, og laver desuden kostplaner og vægttabsforløb online.

Sabrina har med 2 graviditeter mærket på egen krop hvordan det føles at gennemgå forandringer i kroppen og kæmpe med vægttab efterfølgende.

Det er vigtigt for Sabrina at du som klient forstår ”hvorfor” du skal spise og træne som du skal, sådan så du kan tage dine nye vaner med dig resten af livet.